Måndag

Lördagen bestod av ett kortare jobbpass, sedan var vi iväg på handbollsmatch och därefter andra trevligheter. Därefter hemma strax efter 00 och då passade jag på att springa och snubbla på gruset utanför när jag skulle hämta något jag glömt i bilen så jag skrapade upp hela handen (tog 1,5 dygn för den smärtan att lägga sig) och knät, förstörde min KL-dunjacka och lite annat roligt. Sedan upp för lite jobb i går morse igen, vidare på en fotografering och sedan somnade jag gott vid 19-tiden när H var iväg på konsert i Köpenhamn. Så nu är jag i fas sömnmässigt igen och kan öppna datorn!

Har en hel del redigeringsjobb att fixa under dagen och utöver det en del andra måsten & händelser. Men solen skiner och jag är på lika strålande humör jag. Mycket planering och fundering inför inflytten om en månad och en del som ska lösas! Men hur kuuuuul?

Vi hörs mer under dagen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.