Horse pilot

Idag och föregående dagar har det varit riktigt bitigt utomhus vill jag lova. Minusgrader blandat med den härliga skåneblåsten är fruktansvärt vidrig. Det ska liksom vara -4 men så står det att det känns som -14… Hade det bara kunnat vara vindstilla någon gång så hade det varit annorlunda! Jag har i alla fall använt min Horse Pilotjacka flitigt under vintern nu trots att jag inte spenderat så mycket tid i stallet. Men den höga kragen som jackan har är verkligen helt fantastisk. Det är ju där man vill grotta ner sig när snålblåsten slår till, täcka halsen och gömma sig hela vägen upp till ögonen!

Så fort våren är här så byts vinterjackan ut mot min älskade vårjacka även den från Horse Pilot. Ska bli spännande att se vad det dyker upp för roliga nyheter under våren!

One thought on “Horse pilot

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.