Nördar vidare

Hehe motivation over loaded känner jag mest nu. Jag är SÅ uppe i varv och inte blev det sämre efter att jag kom hem och hade paket liggandes här som ska presenteras framöver. Har en massa framtida videoidéer nedskrivna som jag ser så mycket fram emot både att göra men också redigera. Ja ni hör ju, nörden har talat! En del nya samarbeten på G som ska presenteras och två små egna hästmular som ska förgylla min vardag med kärlek och lycka! Tugg, tugg, tugg men jag bara måste ju få skriva av mig här på bloggen ju!

Har bestämt mig för att göra egna hinder, och eftersom att jag inte kan göra något lite sisådär så ska jag nu skissa i photoshop vilka färgkombinationer det blir, samt leta reda på billigaste materialen och självklart räkna ut kostnaderna. Blir kul helt enkelt!

Så nu ska jag nörda vidare, så hörs vi igen om en stund med lite mindre svammel förhoppningsvis!

One thought on “Nördar vidare

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.