Torsdag

Mars, äntligen mars! Det är ljust på morgonen och det är ljust mycket längre på kvällen, tack tack tack för det! En rolig månad på ingång ändå! Jag fyller år den 18:de, samtidigt är det bruksprov för ponnyer på Grevagården och det hade varit såå roligt att kolla på, men det är ju en bra bit upp dit. Får kanske bli en annan gång. Sedan drar det ju ihop sig för stallflytt i början på april. Hö som ska räcka en bit in på sommaren fixade jag med igår, så det ska bara plockas upp och köras ut till stallet! Sedan blir det stallpellets till pållarna i boxarna, avsevärt det som mina följare på instagram var mest nöjda med i alla fall! Och jag har också varit nöjd med det till Winnie. Ska bli spännande att fortsätta! Perfekt att jag kan köpa det på lantmännen här i Hörby också som ligger runt hörnet, samt även kraftfoder.

Har kommit fram till att jag kommer bygga egna hinder, köpa omålade bommar och fixa med för att få en rolig, enkel men färgglad hinderpark att arbeta hästarna med! Sedan är det lite annat fix och trix som jag måste fixa med såklart och allt har självklart en noga uttänkt plan. Blir kul!

Dessa snyggingar ska äntligen få bli använda igen också. Nashville ska lätt få ha det rosa sen!

One thought on “Torsdag

  1. Jag ser sååå mycket fram emot videos från dig i stallet. Känns som att det kommer bli så galet fint med alla guld detaljer och inte minst sagt dina fina ponnys. Så glad för din skull!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.