Torsdag

Tänk att vår första plan var att hämta Nashville denna helg som kommer, how about no liksom. Men eftersom att denna möjlighet med att hyra eget stall dök upp så ändrades även planerna om en del såklart. Som det ser ut nu så kommer vi att köra till Hultsfred måndag den 2 april och sedan kommer Wille den 3dje och så får vi passa på att hämta Showman också samma dag! Sedan är klanen samlad inklusive mig och mamma. Tänk att det inte ens skulle gå 6 månader innan vi flyttade in i samma stall igen, jag visste det hela tiden 😉

Hjärnan går på högvarv gällande smidiga lösningar och finesser för samtliga saker som används mycket i vardagen i stallet. Har dock hittat en hel drös med smarta lösningar som ni ska få ta del av allt eftersom och en inköpslista är skriven och redo. Nu är jag fruktansvärt otålig vill jag lova er, men det har ni nog redan märkt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.