Tick, tack, tick, tack

Typ så känns det just nu! Det är bara en väntan men det är ändå redan den 10 mars så vi är på god väg mot april! Hästabstinens deluxe har jag, vill bara få hem mina grabbar nu så jag kan få pussa mina egna mjuka ponnymular hur mycket jag vill. Det som planeras just nu är att hitta ett datum som passa att få in alla hösilagebalar (15 st) samt transportera de från bonden till nya stallet. Lär bli precis innan inflytt. Sedan ska vi handla på oss strö samt är inköpslistan ganska lång. Hyllor från IKEA till täcken och schabrak, korgar för småsaker samt hindermaterial. Ja ni ser, jag lär ha att göra vill jag lova er! Någon av mina vänner som känner för att komma hit och hjälpa mig att iordningställa allt? Snälla! Haha.

Showman kommer att komma ca 2 veckor senare p.g.a krock av aktiviteter vid planerat upphämtningsdatum. Så är det tyvärr och det är bara att gilla läget. De veckorna får jag lägga extra krut på Nasse och Saga helt enkelt!

6 thoughts on “Tick, tack, tick, tack

   1. Det är väldigt osmidigt att harva med bil, så du vet. De är för tunga och för klumpiga/dålig svängradie för att det ska bli bra, plus inte alls bra för bilen med all sand.

    Vad gäller gödseltömning så finns det särskilda känsliga områden (tror det har med grundvatten osv att göra) där man måste ha en viss storlek på gjuten gödselplatta och kunna lagra gödsel ett visst antal månader, men befinner man sig utanför dessa och har under 10 djur finns inga särskilda bestämmelser så länge det inte påverkar vattendrag osv.

    1. Det har varit flera hästar på gården tidigare och finns en gjuten gödselplatta som är tömd med jämna mellanrum. Angående sladdning så har jag inte riktigt något annat val då det knappast är aktuellt att köpa ett fordon bara för den sakens skull i dagsläget, tack ändå! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.