Mitt hjärta slår lite extra hårt

Tänk att Nasse redan är 10 månader och ska ridas in om bara 1,5 år! Jag är verkligen så genomlyckligt tacksam över att jag har hittat vad det är jag vill göra i livet och som ger mig den där extra gnistan till bra livskvalitet. När jag flyttade utomlands så var min dröm att bli en riktigt bra ryttare och få tävla högre (140ish) klasser och rida massa fina hästar. I takt med att jag sakta bröts ner och med för mycket press och stress kring mig så släppte jag också taget mer och mer kring denna dröm. Idag är den som bortblåst men under en längre period på några år så har jag verkligen funderat på vad det är jag vill? Vad jag drömmer om och vad som är mitt mål? Och jag är så klar på det hela nu. Det är dessa ridponnyer som har mitt hjärta, helt och hållet. Att få föda upp, kombinera häftigt ridponnyblod och se vad det blir av det, få se växa upp, utbilda och så småningom visa upp och tävla. DET får mitt hjärta att slå lite extra varmt och hårt. Tro det eller ej. Ponnybarnet i mig har väckts till liv på nytt kan man säga.

Att jag fick chansen att tillverka Nashville är jag förevigt tacksam över. Tack, tack, tack Maria för att jag fick denna chans! Han är förhoppningsvis en ersättare till Flex och det ska bli fantastiskt roligt att lära känna honom och låta honom bli en del av mitt liv och min vardag. Och som sagt, det är bara 1,5 år tills jag kan påbörja inridningen! Wow!

Min dröm är att en vacker dag kunna köpa ett sto med liknande blod som Winnie eller hennes mamma Fiffi och fortsätta aveln. Den allra största drömmen är ju självklart att köpa just Fiffi när hon har tävlat klart om en massa år. Min all time favoritponny tror jag! Ångrade nästan att jag sålde henne i flera, flera år efter att hon sålts just för att jag tycker så mycket om henne! Kändes lite lättare när Winnie växte upp och blev trevlig och ridbar. Synd att man inte kunnat ha kvar Winnie och tagit ett föl på henne också med Nashvilles pappa, det hade varit häftigt!

Fiffi 2 år på översta bilden, 3 och nyinriden på de under.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.