Roligare till två

Vad mycket roligare det är att laga mat sedan man flyttade ihop med någon och slipper göra det till endast sig själv. Idag blev det en måltid med glutenfri spaghetti och sedan kokade jag ihop en egen parmesan och basilikasås på grädde, riven parmesanost och färsk basilika som jag hällde över stekta champinjoner och schalottenlök. Det är kul att improvisera lite i köket och laga god mat. Hade inte en aning om att jag tyckte det var såå kul dock! Har överträffat mig själv flertalet gånger de sista månaderna. Sedan mixade jag en massa hallon med grädde och pyttelite honung som jag satte i skålar och sedan satte i frysen. Blev underbart gott det också!

Nu är klockan 19.20 och jag är rastlös, så jag ska släpa med mig H till gymmet tänkte jag! Sedan hoppas vi att jag åker på jobb i morgon!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.