2 weeks to go!

Några intensiva veckor väntar nu men jag hade i alla fall en superhärlig födelsedagshelg där jag blev bortrövad i lördags morse för lite härlig brunch innan H checkade in oss på hotell. Blev en shoppingrunda på Emporia där jag inte köpte något dock och en god födelsedagsmiddag. Söndag bestod av hemfärd, tårta, besök och lite presenter! En fantastisk helg har jag haft!

Idag har jag kört pass på två jobb och sedan jobbar jag nu hela veckan och helgen. Sedan är det bara en vecka till inflytt och till Nasse, Saga & Wille kommer så nu måste jag börja organisera och planera. Det är en hel drös med saker som ska inhandlas så det lär bli i omgångar. Tänker att jag kanske tvingar med H till Lund för en runda på Clas Ohlsson, Jula, Lagerhaus & Hööks till att börja med för lite småprylar som ska fixas. Sedan är det hyllor och lite större saker som ska fixas på IKEA! 15 hösilagebalar ska köras in nästa vecka och utöver det ska vi hämta hem en pall spånpellets också! Nu drar det ihop sig och jag ska börja planera mina kommande filmer så att ni verkligen får hänga med på denna roliga start! Äntligen hästliv och mjuka ponnymular igen!

Undrar hur många gånger jag tjatat om samma saker nu men jag kan verkligen inte låta bli. Det är bara 2 veckor kvar! Det jag längtar allra mest till är att få hem Nasse faktiskt! Om 2 år är det hans tur att gå bruksprov så det är en lång och spännande resa framför oss nu!

2 thoughts on “2 weeks to go!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.