It’s happening!

En dag med jobb följt av mer jobb. Kameran kommer gå varm under förmiddagen och inkorgen har även en hel del mail att besvara! Roligt jobb, men nu när jag varit hemma sent på kvällarna så är det dels dåligt ljus för att ta fram kameran och så är jag så otroligt trött att jag bara vill sova! Men snacka om att jag vänt mitt dygn rätt för första gången i livet! Jag vaknar av mig själv varje morgon mellan 6 och 7, idag redan 05.40 och känner mig utvilad! Dock försöker jag ju vara i säng mellan 21-22 beroende på vad jag har att göra på kvällarna! Men att vakna tidigt är en helt magisk känsla! Perfekt nu när det kommer bli tidiga stallmorgnar snart!

Igår skrev jag kontrakt på stallet och nästa vecka körs hösilaget in. Nu börjar det liksom bli på riktigt och kännas på riktigt också! Har beställt hem tränskrokar som ska få en liten make-over och skruvas upp på en bräda som ska upp i sadelkammaren.

Men nu får dagen rulla igång på riktigt, jag har mycket att fixa med idag samt en tid att passa senare innan jag ska vara på fritids och jobba i eftermiddag!

Dessa hyllor ska bland annat inhandlas från IKEA samt målas om (såklart) till mörkbrunt. Det är i vanlig ordning mörkbrunt och guld som gäller rakt igenom på mina saker. Det flyttar även in en skänk i sadelkammaren som ska få lite make-over men mer om det en annan gång!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.