Personliga skyltar i samarbete med skyltmax.se

I samarbete med skyltmax.se har jag fått designa egna skyltar. I deras skyltomat som finns på hemsidan är det hur smidigt och enkelt som helst vill jag lova er! Jag som älskar personliga saker, guldiga detaljer och annat smått och gott tyckte ju självklart att detta var superkul. För min del blev det boxskyltar till hästarna med namn, födelseår och stam. Jag kunde själv bestämma storlek och form på dessa, det är något jag har saknat när jag beställt tidigare! Nu gick det att anpassa så de blev precis som jag ville ha dem, love it!

Utöver boxskyltarna passade jag på att beställa lite andra, väldigt roliga skyltar som ska sitta på dörren till sadelkammaren, fikarummet och toaletten. Snyggt och lite fiffigt tycker jag. De tejpas dessutom upp precis som jag även kan göra med boxskyltarna för att slippa onödiga och fula märken!

Sedan blev det lite namnskyltar i mässing som jag ska ha till lite roliga saker framöver, magneter som ska sitta på min whiteboard jag ännu ej äger samt 2 stora dekaler med min logga på som man kan ha på transporten eller annat valfritt ställe som också klistras upp. Vi får se vart de hamnar så småningom!

3 thoughts on “Personliga skyltar i samarbete med skyltmax.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.