Planering

Lite hur schemat ser ut nu kommande tid,

Lördag: Eventuellt en liten shoppingrunda till bl.a Granngården efter jobbet.
Söndag: –
Måndag: Tänkte köra IKEA, Jula, ÖoB, Hööks & Clas Ohlsson för diverse saker som behöver inhandlas till stallet!
Tisdag:
Onsdag: Köra in 15 balar hösilage!
Torsdag: Köra in en pall spånpellets!

Sedan är det påskhelg och jag kommer säkert jobba en del. Men jag jag ska fråga pappa om lite hjälp med val av material till hinderstöd, hinderstödsfötter och lite annat som ska fixas. Därefter är det måndag den andra april dags att köra till Hultsfred för att lasta på Saga & Nasse och sedan köra ner igen! Den tredje kommer Wille och den 15de Showman!

One thought on “Planering

  1. Hur har du råd med stallhyra och allt annat, är det winniepengarna? Kommer du arbeta fortsatt jämte hästarbetet eller har du något sätt att få hästarna till din inkomstkälla? Typ att du får betalt för att ha Saga? Nyfiken 🙂 allt det här låter superkul

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.