Rundar av jobb med mer jobb

Nu rundar vi av en jobbvecka med ännu mer jobb, slutspurten innan det är mycket annat som ska planeras in i vardagen. Snart är semestern slut för min del och jag ska återgå till det enda liv jag känner till sedan 14 år tillbaka. Helgen är fullspäckad av jobb fram till 14-tiden både lördag och söndag och sedan ska lite socialisering med andra människor än familj, pojkvän och kollegor tryckas in under lördagkvällen och på söndag eftermiddag kommer mamma, pappa och hundarna (<3) hit och käkar middag, mys!

På måndag får jag tvinga med stackars H till närmsta IKEA för att köpa lite förvaringshyllor till stallet. Och jag vågar inte ta hans bil (den är större) och packa kartonger i den utan hans uppsikt, för alla inblandades skull 😉 Så han får helt enkelt hänga med i stället. Alla pojkvänner ääääälskar väl att gå på IKEA med sina respektive? Eller har jag fel, haha…

Gym blir det nog inte i helgen så det var skönt att beta av det där idag. När jag har lite tid över ska jag fortsätta att läsa på om allt jag kan och lite till kring träning som den nörd jag är. Men jag tycker det är roligt och hoppas att jag kan fortsätta klämma in gym i vardagen även när det dyker upp 4-5 hästar i ett stall jag ska sköta med största ansvar varje dag.

Alltså Nasses färg i somras. Snälllla låt honom bli sån till sommaren igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.