Day 1 – Check

En heldags shoppingtur är till ända och jag är helt slut, blir så olidligt genomslut av att vara bland så mycket människor och på så mycket intryck. Dagen började på IKEA där hylldelar, soptunnor, galgar och en del andra småsaker fick följa med hem. Därefter blev det Granngården som hade slut på guldgrepar och vattenkannor så jag for i stället in på Jula för att köpa två väggskenor och några konsoler som ska upp i sadelkammaren! Därefter bar det av mot Börjes för att köpa hinderskållor och slutligen var jag inne på Clas Ohlson samt Hööks för lite småsaker också. Så nu är jag supernöjd! Lite andra småsaker får bli med tiden när jag kommit i ordning och kommit på plats!

Nästa event blir alltså att köra in 15 rundbalar på onsdag. Och eftersom att jag fick all handling klar idag så kan jag lägga morgondagen på att städa i lägenheten, gymma och skriva ihop egna kontrakt till de som ska lämna hästar hos mig!

One thought on “Day 1 – Check

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.