I samarbete med Chia de Gracia: Helt naturligt fodertillskott!

Som troget fan av allt som är naturligt, utan kemiska tillsatser och allt annat som kommer i vår väg så känns detta samarbete med Chia de Gracia precis som något i min stil! I samarbete med Chia de Gracia har jag nu fått chansen att prova på ett par fodertillskott till hästarna!

Jag har fått Stress Away, Nässla, Chia, Nypon, Valeriana samt Vitamin E att prova till hästarna. Stress Away ska vi prova på Wille, de andra tillskotten ska de växande unghästarna få tänkte jag! För att läsa om de olika produkterna kan ni klicka på respektive produkt här som jag just nämnt, det är faktiskt väldigt intressant och det ska bli spännande att prova detta på hästarna också. Oavsett vad så tror jag stenhårt på att använda alla vitaminer, mineraler, antioxidanter och annat naturligt direkt från naturen och helt obehandlat!

Förutom dessa produkter som jag har fått hem så finns det produkter och örter för en massa olika ändamål. Munkpeppar, loppfrön, mash och flertalet rena naturprodukter och örtblandningar såsom gurkmeja, djävulsklo och MSM som några utvalda exempel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.