Tyngsta jobbet – check

15 balar hösilage fyllde upp logen ordentligt och det tog sin lilla stund också men nu är de på plats i alla fall, störst tack till H och hans pappa som har hjälpt till, så tacksam! Så nu kommer det vara lätt för oss att rulla fram balarna en efter en även om de var betydligt tyngre än jag räknat med, vissa kunde vi inte rubba 1mm ens jag och mamma, hehe. Sedan har vi lagt in alla säckar med spånpellets i boxarna redo att skäras upp och blötläggas i helgen! Utöver detta är det mycket småpill och organisering kvar. Har fått ihop 4 av 5 hyllor, 2 till fodret och 2 till täcken. Nu återstår en som ska bli till schabrak och lite annat, den ska dock få en speciallösning och jag borde kunna få tag på det jag behöver för att fixa det i morgon 😉 Sedan ska allt hitta sin bostad så det är lätt att städa undan och hålla ordning och nu är det inte många dagar kvar ju! ÄNTLIGEN!

Förmodligen bjuder jag på lite sneak peaks här till helgen också, vet att ni är nyfikna som tusan! Jag längtar tills allt är klart och alla mina ”möbler” även är målade, det kommer bli såå fint! Men att ställa i ordning allt och pilla omkring är roligt!


Logen är fylld till bredden nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.