Lördag

Städat och organiserat varenda vrå i lägenheten, gymmat, duschat och nu lite vila innan det är kalas senare ikväll. Jag passar på att njuta av mina sista dagar som ”hästlös” innan det blir intensivt som tusan! Dessa 4 månader har ändå varit sköna att ha faktiskt, mitt första avbrott från egen häst på 14 år, det är ändå en ganska lång tid! Jag har mestadels slappat bort min tid samt passat på att åka iväg lite med H ett par gånger, över nyår bl.a. Sådant som annars och som i framtiden kommer kräva en hel del planering och organisering! Så idag och i morgon är mina sista lugna dagar på ett tag. Det sista i stallet ska färdigställas i morgon och sedan styr vi bilen mot Hultsfred tidigt på måndag morgon.

Till veckan presenteras en 2-årig ridponnyhingst som flyttar in ett par månader med häftig stam! Det ska också bli spännande att jobba lite med!

Nu är det vilodags för mig för att samla krafter inför kvällens aktiviteter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.