Ready!

Nu är de tre första boxarna uppströade! Vatten är upphällt och mat ligger redo när vi anländer med småttingarna i morgon! Jag har skruvat ihop sista hyllan, den ska dock få en liten speciallösning till schabraken så den är inte riktigt klar ännu. Sedan har jag börjat få upp alla täcken på täckeshyllorna och lite andra småsaker har kommit på plats. Så sakta men säkert växer ett bebott stall fram och när det är ännu mer ordning och reda så ska jag leverera lite bilder här till er!

Nu ska jag äta lite middag, åka och handla och sedan redigera en video. En lugn kväll med andra ord, förhoppningsvis är videon så pass klar snart att den kan publiceras. Sedan kommer det förhoppningsvis rulla på med lite fler videor, stalltour blir när allt är på plats!

Provar mig fram med stallpelletsen nu, hur jag tycker blir smidigast efter att ha läst massa tips på Instagram. Vi får väl se vad jag kommer fram till!

One thought on “Ready!

  1. Spännande med det egna stallet, ser fram emot att följa! Angående stallpelletsen tycker jag att det blir allra allra bäst och är smidigast att blöta i en skottkärra. I en vanlig kärra har jag två säckar och sen fyller jag upp med vatten så det går lite över pelletskanten, brukar bli hundraprocentigt. DÄREMOT, tar det alldeles för lång tid dem få gångerna alla 13 boxarna ska strös upp så då häller jag ut två säckar direkt på bädden i en en hög och blöter 2-3 min. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.