Första hästarna på plats!

En lång dag på vift är nu till ända. Hästarna stod som ljus hela vägen, rörde sig inte en millimeter och väl hemma fick de rasta benen lite i hagen innan vi tog in och nattade dem. De är supercoola och hur lugna som helst, precis som äldre syskon också varit! Förhoppningsvis sover de gott i sina nya boxar i natt och i morgon ska Wille iväg och skos och därefter flyttar han också in och ska få lära känna Nasse och de ska få bli hagkompisar!

Ännu en vlogg håller på att exporteras ner till datorn från dagen som varit. I morgon sätter jag på fotoobjektivet och passar på att ta lite nya, roliga och fina bilder i stället! Längtar till att få köra till stallet i morgonsolen (förhoppningsvis) och mötas av lurviga ponnymular, få mocka lite till musik och bara få andas häst igen. Nykär i livet kan man säga!

One thought on “Första hästarna på plats!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.