04.04.2018

Dagen började såklart med morgonfodring av hästarna. Jag styrde sedan bilen mot City Gross för att inhandla de förhoppningsvis sista nödvändiga sakerna till stallet. Därefter har det varit full fart med allt möjligt mellan himmel och jord. Mockning, utsläpp, fixa, dona, göra mat, kika på beteshagen, organisera, köra en runda och hämta ut ett paket, borsta Nasse, tvätta Sagas svans och klippa den + manen, fota hästarna, kolla när mamma arbetar Wille och Saga, bära vatten, mocka en gång till, fodra osv osv osv. Det har varit tre roliga och motiverande dagar och nu börjar saker och ting hamna på plats, då är det lättare att införa rutiner och få ett bra system på hela stallbiten också!

I morgon jobbar jag 8-17 så innan dess ska jag fodra och släppa ut hästarna, efter det ska jag hem och byta om innan jag styr bilen mot stallet. Mamma har nog gjort det mesta då eftersom att hon är ledig i morgon. Men hästarna ska jobbas då och Nasse ska borstas och pussas på. Därefter väntar en 8-16-dag på fredag och sedan följer hundarna med hem på kvällen (<3), förmodligen veckans höjdpunkt 😉 Långpromenad efter fodring och utsläpp på lördag och sedan en snabb shoppingrunda i Lund tänkte jag!

One thought on “04.04.2018

  1. Roligt och inspirerande att följa denna resa 🙂
    Kan du inte skriva/fota lite hur ni jobbar med unghästarna, vad ni gör för hantering pch träning? Skulle vara roligt då ni verkar forma så sunda individer 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.