Alslyckas B Witch Saga

I vanliga fall går hon under namnet Saga, igår gick hon under benämningen Witch! Skolan har börjat och denna ponny kommer att bli helt fantastisk när hon har lite mindre fett och mer muskler! Rör sig trevlig och har lite klipp under hovarna så det ska bli hur spännande som helst att se vad det blir av denna dam vill jag lova er! Så roligt för Maria att hon fick ett sto för 3 år sedan, hon kommer ge magiska föl när det är dags för henne att bli mamma!

Detta är alltså Nashvilles 2 år äldre helsyster. Det är spännande med helsyskon tycker jag. Vad jag redan har fått uppfattningen om så verkar Nashville lite känsligare än Saga, men det kan ju ändra på sig. Hon kommer bli fantastisk i alla fall, det är jag helt säker på!

3 thoughts on “Alslyckas B Witch Saga

  1. Spännande!
    Från Saga till något helt annat 😛
    Jag hade önskat att det fanns en gilla-knapp vid dina inlägg 🙂 Då kan man liksom visa att man uppskattar inläggen utan att skriva en kommentar tänker jag 😀

  2. Åh jag har också en ”Saga” hemma i mitt stall.
    Hon är också fux dock något mindre haha. Hon är bara 110cm hög. Men lika charmig som sitt namn ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.