Nytt på G!

Ögonen går i kors, kommer slockna i samma sekund som jag lägger huvudet på kudden om en liten, liten stund! Tidig stallmorgon, direkt vidare mot fullång arbetsdag och sedan direkt vidare till stallet. Därefter handla mat, laga mat, äta mat och nu dör jag vilken sekund som helst! I morgon jobbar jag ”bara” till 16 i alla fall, därefter styr jag bilen direkt mot stallet och kommer mötas av en ny häst som mamma tagit emot under förmiddagen. Spännande, spännande. Presenterar det lilla djuret här i morgon kväll tänkte jag, kameran åker ju självklart fram först!

Fredagens bästa är dock att hundarna följer med hem hit såklart. Älsklingsgrabbarna, tänk ett liv utan dessa små djur, usch!

Nu ska jag dock använda kvällens absolut sista energi till att diska, plocka undan och stoppa i mig lite vitamintillskott (utan dem hade jag varit död på riktigt vid denna tidpunkt) samt borsta tänderna. Godnatt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.