Full fart och lite till

Jag försöker tackla vardagens måsten, med mitt nya hästliv och allt annat jag ligger efter med efter inflytten. Sakta men säkert jobbar jag mig ikapp livet igen men det dröjer nog en stund till innan jag känner mig i fas. Får panik av att inte känna att jag har full kontroll på läget och att tiden inte räcker till för det jag vill, men vad ska man göra. Jag är helt död vid 21/22 på kvällarna och en dag som denna ringde klockan vid 05.30 för att fodra och släppa ut innan jag skulle infinna mig på min arbetsplats vid 7. Med andra ord tar jag en ”day off” i morgon för att komma ikapp ytterligare lite till.

Börjar morgondagen i stallet med att fodra, släppa ut och fixa i ordning allting. Sedan styr jag bilen hemåt och tar antingen en promenad i det fina vädret eller en kortare löprunda då jag förmodligen lär dö 500 meter hemifrån… Sedan svirar jag om och styr bilen mot Lund för att byta ut vattenkokaren jag köpte där det saknades delar… Sedan vidare mot Bengts Hästsport, Veberöd för att köpa sopkvastar och därefter Dollar Store i Sjöbo för att köpa lite nödvändigt krimskrams till stallet. Sedan är det nog bara att styra tillbaka till stallet igen för att göra i ordning Saga & Wille som får åka till ridhus och arbetas. Full rulle med andra ord.

Utöver detta ska alla 3 unghästarna verkas i veckan på någon tid som passar både mig och hovis. Med detta sagt säger jag godnatt för nu, min förhoppning är att vlogga i morgon och få in lite inlägg här också! Nu ska jag slappna av i sängen innan jag stendäckar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.