Måndag förmiddag

Klockan är 10.40 strax, jag har varit i stallet, släppt ut hästarna, fotat dem en stund i den härliga morgonsolen och sedan gjorde jag klart hela stallet innan jag körde och tvättade + städade mammas bil som jag kört idag. Nu äter jag frukost och ska strax hoppa in i duschen för att styra mot Lund och byta ut vattenkokaren jag köpte till stallet där det saknades en del (?) och sedan lite andra ställen på vägen tillbaka. Hoppas inte att jag blir långvarig för det har jag inte tid med utan det är snabba puckar som gäller för sedan tänkte jag försöka hinna städa här hemma när jag kommit hem innan jag måste köra till stallet igen.

Jaja, här är lite söta bilder på pojkarna när de kom ut i morse. Så glada och busiga när de precis kommit ut, sedan lugnar de ner sig och betar fint tillsammans! Det är balsam i själen att se hästarna röra på sig så mycket i hagen och trivas så bra tillsammans! Särskilt de yngsta som bygger hållbarhet för hela livet nu de första åren!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.