Another day

Igår fick Wille och Saga löshoppa lite grann, idag red mamma Wille och vi arbetade Saga lite från marken samt lät henne lösgaloppera lite grann! Idag fick även Saga ställa upp sig framför kameran, åh vad det är roligt att fotografera!

Jag tänkte också flika in och säga att jag håller på med en vlogg men igår dog både redigeringsprogrammet, den externa hårddisken och allt inblandat (inklusive mig) innan den blev klar så vi får väl se om vi kan blåsa liv i de delar som behövs för att återuppliva vloggen igen. Håll tummarna att det går vägen snälla!

I morgon är långdag med jobb så hästarna gör inte så mycket mer än att skrota i hagen. Hingstarna och Wille leker för fullt medan Saga tar dagarna med ro ensam i sin hage. Fredag blir supertidig morgon (början 06.30 och ska ha släppt ut innan dess) men också tidig eftermiddag då jag slutar 13.30 och hoppas kunna hålla kväll i okej tid eftersom jag ska upp och jobba klockan 07 igen på lördag. Full jäkla fart är det just nu men sedan kommer Showman i alla fall och då blir det ännu mer att göra hehe!

2 thoughts on “Another day

  1. Hej, har följt din blogg under flera år och tycker verkligen att det är intressant att följa din resa. Minns att du var utomlands och jobbade för ett par år sen, och undrar om du har några tips på vad man ska tänka på när man letar stall att jobba i utomlands? Finns det någon hemsida eller liknande där det är lätt att hitta jobb som är bra eller ska man höra av sig direkt till något stall? Tacksam för alla tips du har då jag själv funderar på att flytta utomlands och jobba till hösten 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.