Slut överallt

De senaste veckorna har varit otroligt hektiska och jag har kört mig själv alldeles för hårt och då kommer också ont i halsen, feber och allmän ”hängighet” som ett brev på posten. Sov knappt en blund i natt och när jag väl somnade så vaknade jag lika fort igen, till slut var jag nog så utmattad att jag totalt däckade trots irriterande hals och vaknade strax innan 7 och då är det bara att köra till stallet. Släppte ut och körde hem för att få i mig lite riktig mat och preppa med allt möjligt för att bli frisk så fort jag kan. Har under dagen varit lite från och till, emellanåt riktigt hängig och halvt borta för att sedan piggna till en kortare stund. Förhoppningsvis kan jag sova i natt!

Småkillarna var och löshoppade (klev över bommar i princip) i ridhuset i förmiddags, sedan fick jag pausa en stund och sedan har vi hämtat Showman nu på kvällen. Nu är jag mer än slutkörd även denna dag och ska bara pausa från alla resterande måsten innan jag lägger mig, kom precis hem och klockan är 22.35 nu. Mer om allting som har hänt idag och som händer nu framöver i morgon helt enkelt. Nu är Showman i alla fall på plats och det var en lättnad för mig att ha alla på plats nu, nu ska jag bara lämna tillbaka lastbilen jag lånade i morgon och sedan känner jag mig fri igen! Godnatt på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.