Förbi, färdig osv

Det känns som att jag sitter ner för första gången på 2 veckor utan något att göra, dock en tid att passa då hovslagaren kommer i eftermiddag. Det som var halsont är utbytt mot tjock i näsan och huvudet i stället och jag passar verkligen på att njuta av dessa timmar fullt ut för det behöver jag verkligen. Det har varit så äckligt jäkla körigt sedan vi flyttade in i stallet men nu ska allting förhoppningsvis lugna ner sig. Längtar till paddocken hemma är klar också så att vi slipper allt körande till ridhus som självklart tar ganska mycket tid.

Jag har hundarna här hemma och njuter till fullo av att få lite hundkärlek, det är verkligen något alldeles speciellt det där! Dessa små rymdvarelser till nakenhundar är dessutom så fruktansvärt roliga och inte alls som andra hundar.

I morgon hoppas jag att jag kan få känna mig lite piggare igen och sedan är det dags att dra ett race med hästarna igen, ska sätta mig och skriva ner lite mål och planer med de allihopa så vi har något att sikta emot! Saga åker ju hem om en månad och det är dags för uppsittning nu i dagarna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.