Livet händer

Antar att ni också har varit med om när en händelse avlöser nästa i ett rasande tempo hela tiden? Så har mina senaste dagar varit och jag känner alltid efteråt, som nu, när jag har tid att pausa att jag fortfarande känner mig stressad fast jag inte har någon anledning att vara det. Det är stallet vid 06 på morgonen och sedan direkt vidare för 9h arbetsdag och sedan tillbaka för att jobba med hästarna. Igår spenderade vi flera timmar med att förstärka ingångarna till hagarna och fixa lite nere i sommarhagen för att Nasse har en tendens att gå rakt igenom staketen annars… Det tar betydligt längre tid än vad man kan tro men allt måste ju göras. Idag åkte jag lite oväntat på jobb som jag inte räknat med, snacka om att man är virrig då när man lagt sig tillgänglig utan att minnas det… Så det fick jag ju beta av nu på förmiddagen och skippa hästarna idag då jag ska bort om en liten stund bara. Livet kommer emellan ibland och så får det liksom bara vara. I morgon har jag heldag med hästarna i alla fall, så mysigt och underbart!

Nu ska jag hoppa ur jobbkläderna och hoppa i lite vanliga kläder och vara en vardagsmänniska för en stund, så skönt ändå med lite omväxling!

2 thoughts on “Livet händer

  1. Sluta nu . Du kanske tagit dig vatten över huvudet när du skaffat eget stall . Det är mycket jobb o det vet vi alla som har eget stall plus heltidsjobb och familj. Slutar läsa din blogg nu för tröttsamt att läs varje dag hur stressad du är. Ps inackorderingstall funkar också.

  2. Vilken onödig kommentar. Det är mycket jobb och stress innan man fått in rutinerna, det lugnar sig nog bara Johanna fått ordning på detta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.