Update

Jag har njutit utav våren som kommit med ett par lediga dagar. Lite försmak på sommaren helt enkelt så man får ta tillvara på de tillfällen som ges! Gårdagen spenderades i Lund men det var skönt att komma hem och sova strax innan 00 inatt.

Sagas inridning går med full fart framåt. I lördags och söndags red jag henne själv och hon tuffade på snällt i samtliga gångarter, lite vingligt och obalanserat emellanåt men däremellan är det fin framåtbjudning och säkerhet från hennes sida! Rider på helt långa tyglar just nu och låter henne hitta balans, bjudning och allting på egen hand utan något som stoppar upp henne i dagsläget.

Idag ska Showman och Ditalini åka och löshoppa i ridhuset och jag ska självklart filma detta, ska bli så spännande att se killarna när hindren kommer upp lite mer eftersom de klivit över allting innan. Men tror båda två kommer bli riktigt fina hoppare så jag ser fram emot detta! Nasse ska få sig ett stort vårbad och Saga ska ridas en snabbis hemma, får se om vi hinner få någon film och bild idag, mycket som ska hända på kort tid kan man väl säga.

Publicerade en löshoppningsvideo och en vlogg förra veckan på min youtubekanal så glöm inte att spana in den och prenumerera om ni vill se ännu mer!

Passade även på att knäppa lite fina bilder på Showman i veckan. Vackra, vackra ponny <3

One thought on “Update

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.