Uppfostran, självständighet & löshoppning

Efter lite tveksamheter men utan någon tendens till att vara varken stressad eller rädd så klev Showman på transporten för första gången i livet. Där stod han sedan snällt. Ditalini gick i vanlig ordning på direkt och sedan stod de som ljus. Först ut till löshoppning var Ditalini. Showman fick stå kvar ensam på släpet så länge och försökte protestera en liten stund men slappnade sedan av och stod snällt och stilla samtidigt som Ditalini fick jobba på i ridhuset. Det var en snygg häst i spegeln tyckte han och gnäggade glatt, samtidigt som han dessutom försökte få kontakt med Showman ute i släpet. Dags att växa upp nu grabbar, bli lite självständiga och fokuserade!

Båda två älskar att hoppa och gör det mer än gärna åt alla håll och kanter. Showman lite mer färdig i kropp och knopp och visade därför på bättre kvalitet än Ditalini. Dock är jag säker på att Ditalini kommer hoppa jättebra med tiden men han är stor i kroppen, lite valpig/obalanserad och dessutom ett år yngre.

Showman drog av ett riktigt braksprång som jag tyvärr inte fick med på film eller bild, en annan gång!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.