Onsdag

Dagen började med att beställa min favoritparfym från Tyskland då den inte finns i Sverige och jag känner att jag gått utan lite väl länge nu, det är ändå kul att befria sig från hästdoften någon gång emellanåt! Därefter blev en video klar och medans den exporterades så styrde jag bilen till Östraby Trading här utanför Hörby för att köpa nya bakskydd till Showman då han trampade sönder de förra häromdagen. Benen far åt alla håll och kanter nu under inridningen emellanåt så jag skyddar självklart benen för fullt! Nu är videon uppladdad och jag har varit ute och sprungit en runda (trots att mitt knä kommer säga upp sig om jag fortsätter med det…) och nu tänkte jag snart styra bilen mot stallet iklädd minimalt med kläder så att jag kan sola och arbeta hästar från marken på samma gång. Två flugor i en smäll med andra ord! Det behövs regn nu dock för det är stenhårt och helt upptorkat i hästhagarna!

Jag ska försöka skriva om måndagens träningspass med Showie samt försöka förklara lite mer ingående kring arbetet med honom/den metoden. Ska även försöka filma och ta lite bilder den dagen jag och mamma befinner oss i stallet vid samma tidpunkt igen och sedan ska hingsten och Showie få komma iväg och löshoppa så fort som möjligt också!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.