Vad händer?

Denna vecka började med att Wille besökte veterinären i Blekinge för en vanlig check. Allting såg bra ut och han fick även en behandling med chockvågor i ländryggen som är hans svaga punkt då han gärna spänner sig och springer med huvudet högt när han får chansen eller blir rädd för saker. Och med tanke på att han är en mycket vaken häst som rör på sig mycket i hagen så blir det ju lättare så. I ridningen börjar han verkligen ta sig och vi jobbar hela tiden förbyggande med hans svagheter såklart!

I tisdags var småpojkarna på Ugglarp och fick hovarna verkade så nu är de superfina! 7 mil enkel resa blev det för det lilla men det känns gott i hjärtat när favorithovisen kollat på och fixat hovarna i alla fall! Nästa gång är det dags för Showman att få skor inför 3-årstestet, spännande!

Nästa vecka åker Ditalini och i stället kommer det en ny snygg ponny som ska jobbas från marken en hel del. Mer om det då tänker jag! En välstammad, söt, 3-årig hingst är det i alla fall och det ska bli spännande att få träffa på och arbeta med en ny individ!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.