Chia de Gracia: Naturliga tillskott till din häst & hund!

I samarbete med Chia de Gracia

Jag har alltid gillat att försöka hålla min egna kost så nyttig och naturlig som möjlig. Dock är det svårt idag då det är mycket tillsatser i det mesta och att jag tyvärr har väldigt svårt för att äta grönsaker fortfarande. Oavsett vad så gillar jag naturligt och det var dit jag ville komma. Därför är jag oändligt tacksam att samarbeta med det finska företaget Chia de Gracia som tillhandahåller helt naturliga fodertillskott för hästarna. Och ska jag vara ärlig så har jag tryckt i både mig och sambon en del av det också emellanåt. Jag föredrar hellre en kur med naturliga tillsatser än att trycka i mig massa tabletter och sådan har jag alltid varit av någon anledning.

Gurkmeja är till exempel känt för att vara inflammationshämmande och att fungera smärtstillande. Och hur häftigt är det inte att vi kan hämta sådant direkt från naturen? Eller andra produkter som verkar gott för hästens välbefinnande, leder, tarmar och så vidare! Jag älskar i alla fall tanken och är glad att jag fått komma i kontakt med ett företag som kan ge mig och mina djur bra tillskott!

Jag har hittills provat framförallt nypon, nässla och chia och är väldigt nöjd. Det känns bra i magen att kunna tillsätta bra grejer till hästarna. I övrigt äter de inte speciellt mycket kraftfoder just nu då de inte går speciellt hårt utan just nu är det mest för att de ska få i sig sitt salt, sina mineraler och dessa tillskott som jag tror gör gott för dem!

Kikar man in på deras hemsida kan man hitta mer specifika saker beroende på om man har något speciellt besvär. Nu har jag lugna och trevliga hästar utan några konstiga besvär så jag underhåller de bara med allmänt bra saker. Wille har ätit Stress Away under en period och om han upplevs lugnare nu på grund av lugn miljö, att han är mer mogen eller på grund av maten är svårt att säga. Kanske är det ett resultat av allting tillsammans!

Passa även på att läsa om kunders egna erfarenheter som har haft just specifika besvär med sina hästar HÄR.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.