Livet flyter

Då ekar det nästan tomt i stallet. Kvar är mina fuxkillar och Wille. Men snart dyker det upp en ny kompis som ska ridas in vilket jag bli kul! Något annat som ska bli kul är självklart morgondagens träning förutom att jag trampade snett igår och knappt kan gå min högerfot och när man jobbar en häst från marken så går man ganska mycket… får väl se hur det känns.

Idag har jag nästan suttit upp på Showman. Sista steget tar jag i morgon när Johannes är med. Har i alla fall hoppat upp från marken i vanlig ordning. Älskar att jag inte ens kunde komma upp med överkroppen över ryggen när jag hade träning sist och kände mig SÅÅ osmidig. När han sa att jag skulle hoppa upp själv så sa jag ”Aldrig, det kommer aldrig gå!!”. Nu hoppar jag enkelt upp utan sats direkt från marken och lägger mig tillrätta. Lite imponerad över ospänstiga mig ändå! Idag har jag även ”suttit upp” i stigbyglarna men utan att slänga över benet. Men stått i sadeln och klappat honom och gjort rörelser uppifrån utan minsta reaktion. Bådar gott! Kameran åker med för i morgon vill jag ha film. Synd jag inte filmade första passet, det hade varit roligast att ha för då ser man så stora skillnader när man jämför sen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.