Sommarvärmen & tomt i stallet

Hur har ni gjort nu i denna galna sommarvärme med hästarna? Mina hästar går ju allihopa ute dygnet runt nu. Eftersom att det bara är unghästar som inte går så hårt så är det självklart att de ska få vara ute så mycket som möjligt. Däremot har det varit olidligt varmt mitt på dagen och jag har i bästa möjliga mån låtit de komma in ett par timmar över dagen för att få i sig lite hö, kraftfoder med salt och mineraler samt få vila upp sig. Inte minst Nasse har uppskattat detta, han ligger jämt ner och sover i boxen när han får komma in. Sedan piggnar han till efter en stund och är glad att få komma ut sen igen!

Just nu går mina 2 tillsammans och de fungerar så himla bra ihop! Känns bra i mammahjärtat vill jag lova. De trivs verkligen! Wille som älskade att ha kompis fick vi ställa ensam igen för han vägrade komma in när vi kom och sprang av sig skorna och hade sig i stället… han var bara riktigt pain in the ass kan man säga. Och försökte få med kompisarna på hans upptåg också haha!

Idag åker Ditalini hem till sin ägare i Småland. Supertrevlig och härlig häst som kommer bli en jättefin och jättetrevlig ridhäst/hopphäst sen! Det är jag helt övertygad om. Just nu blir det då bara mina egna hästar i stallet en period innan det dyker upp nya. Då passar jag på att jobba lite extra samt åka utomlands med H. Och sedan dyker det förhoppningsvis upp någonting nytt att jobba med i juli!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.