Life is a rollercoaster

Jag lever och jag krigar på. Livet är livet och det är oförutsägbart på alla plan. Det har hänt en hel del sedan sist. Det är nämligen så att jag har flyttat hästarna till ett nytt stall. De verkar trivas riktigt bra på nya stället och Nasse har sovit gott i natt för i morse hittade jag honom sovandes i solen med Wille som vakt på andra sidan staketet. När de är nöjda så är även jag nöjd. Nya stallet kommer bli toppenbra! Bland annat så kan det tillgodose mina/våra behov och det är närmre hemifrån. Livet blir inte alltid som man tänkt sig men allting leder alltid fram till någonting nytt i alla fall.

Mitt i allt detta åker jag självklart utomlands i morgon, en resa som varit bokad sedan ett tag tillbaka. Då tar mamma över rodret helt för hästarna och det är jag i alla fall helt lugn med även om jag med tiden mest nojar över hästarna hela tiden när jag inte är i stallet. Hoppas ändå jag kan njuta av resan för vad kan jag göra ifrån Bulgarien ändå? Inget! Men det måste vara någon sån noja som kommer med åldern haha. Tänk om de inte har det bra? Tänk om de känner sig ensamma? Tänker om det är för varmt? Tänk om det är för kallt? Det är hästar Johanna…. Ja men ändå.

En liten throwback till Tyskland 2014 tar vi på det…

One thought on “Life is a rollercoaster

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.