Livsstatus

Borta bra men hemma bäst, helt klart! Är på svensk mark igen sedan igår natt och det första jag gjorde efter att jag varit hos hästarna var att vända upp och ner på mina saker i lägenheten. Allting har rensats, organiserats och gåtts igenom så det känns väldigt bra i själen nu vill jag lova! Dessutom är den städad och så har jag rensat gamla torkade blad från alla växter. Så allting känns som nytt och gud vad mycket lättare det känns att leva då!

Hästarna trivs superbra på nya stället. Det är en sådan underbart härlig aura kring det stället. Så lugnt och så skönt och man märker att hästarna trivs bra! Då är jag också väldigt nöjd för deras glädje är verkligen min glädje.

Med Showman så fortsätter skolan igen! Han ju rida honom i alla gångarter en gång när jag tränade för Johannes, sedan blev allting lagt på is p.g.a flertalet omständigheter. Så satt på honom och red i skritt och trav en gång efter det. Men igår så jobbade jag honom en liten stund och sedan satt jag direkt upp och red honom i skritt och trav som ingenting trots 2 veckors vila så det är jag mer än supernöjd med kan man väl säga! Han var stencool men visade på riktigt fin framåtbjudning emellanåt. Det är en känslig häst men använder man bara det till rätt saker så kommer man få en riktigt ball ponny! Dessutom är hans ridponnystam otroligt fin!

Wille rids på av mamma och det har verkligen blivit en helt ny häst det där! Vilken häftig resa ändå! När han är klar med alla kurser sen så ska någon duktig ryttare få hoppa/starta honom de första gångerna och sedan är ju förhoppningen och planen att jag har mig en trevlig storhäst att tävla med så småningom för skojs skull! Det är ju lite klipp i den där Willehästen men wow när man får rätt på honom, då är det precis en sådan häst som jag vill ha tror jag!

Det enda som är snyggt på Nasse just nu är hans hals och huvud. Riktigt trevlig halsansättning tycker jag och när han spänner den så smälter jag lite inombords. I övrigt ser han självklart ut precis som en 1-åring ska. Oproportionerlig på alla håll och kanter, övervuxen bak och allmänt tanig! Men han är garanterat min framtida drömhäst och min plan är att ha många, många roliga år ihop med honom. Förhoppningsvis föralltid!

Det är väl lite statusen på livet just nu i allmänhet. Vad som händer lite mer ingående och vad som komma skall får ju helt enkelt bli med tiden!

En saknad själ <3

One thought on “Livsstatus

  1. Hänger inte riktigt med i svängarna nu.. Hade du flyttat hästarna? 😮 Du som fixat och donat så fint i det gamla (?) stallet! 😮

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.