Nytt på G!

Vad jag har lärt mig att fokusera om och ladda om denna våren. När man tror man står på benen så slås man till marken igen, igen och igen! Men med inställningen att allting löser sig och kämparglöd för att allting ska lösa sig så brukar det mesta reda ut sig med tiden har jag märkt, på ett eller annat vis. Man är ju inte mer än människa och livet ska kännas lite emellanåt för det är helt enkelt bara så det är!

Hästarna trivs super på nya stället men Nasse ska få åka ut på bete och förhoppningsvis lösdrift under vintern med tanke på hans ålder. Han förtjänar att få leka med andra kompisar och röra sig över stora ytor samtidigt som det besparar mig tiden och pengarna att ha honom uppstallad när han ändå bara existerar och inte är till någon nytta just nu haha! Så senast till helgen borde han lämna gården så får vi se vart det bär av!

I övrigt är det egentligen inget speciellt som händer så där just nu. Snart reggas mitt egna företag som rör hästarna och det ska bli kul att få det i rullning och se vart det bär av. Sakta men säkert så trampar man upp nya stigar i livet och utforskar nya platser, det är ändå en charm i det hela och det ska bli kul att få ägna sig deltid till det jag gillar allra mest med kvalitet som ledord!

Showman rids för fullt i samtliga gångarter och han är riktigt trevlig! Riktigt härliga rörelser uppifrån ryggen också! Ska bli så otroligt spännande att följa hans utveckling under kommande år och därefter leta efter den perfekta familjen till honom!

2 thoughts on “Nytt på G!

    1. Att det är ofta får väl stå för dig. Men för knappt ett år sedan flyttade jag från Ljungbyhed till Hörby för att flytta ihop med min pojkvän och då blev det naturligt att även flytta hit hästen (då Winnie och hade lätt stått kvar där om jag bara hade en häst). När hon såldes så hade jag ett uppehåll på 4 månader från hästar och sedan bestämde jag mig för att hyra eget stall för att kunna ta in andras hästar också och starta upp ett företag. Nya stället fungerade inte alls som tänkt och nya bättre alternativ dök dessutom upp och en flytt kändes ganska självklar.

      Jag kan dock förstå att man utifrån tycker att allting är märkligt och så vidare när man bara får ta del av toppen på isberget hela tiden, å andra sidan vill eller kan jag inte vara för privat eller personlig i bloggen nu för tiden heller då jag samtidigt vill försöka hålla allt på en proffsig nivå. Det är en svår balansgång det där som är olika för alla människor. Hoppas du förstår!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.