Lyhörd och koncentrerad!

Tacksam för denna krabat! Otroligt rolig häst att jobba med och allting har gått så okomplicerat och smidigt hittills. Idag var det sjätte (?) gången jag red på honom och tredje gången jag galopperade. Han går fram direkt när jag ber honom och bjuder på riktigt fint 95% av ridpassen. Fattade galopp direkt när jag bad honom idag och reagerar direkt när jag är på väg att stanna honom – lyhörd och otroligt fokuserad på sin uppgift när jag är uppe på ryggen! Gillar det starkt och gillar att han söker efter vad jag vill av honom och älskar när han får beröm, tacksamt!

I morgon är det träning och då går vi vidare med ytterligare ett par steg, till helgen känner jag att det är dags att sätta upp lite löshoppning och galoppera honom fritt i båda varv också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.