Onsdag

Lite tärd efter lite sömn och mycket kånkande på höbalar de sista 2 dagarna. Men hann i alla fall lasta i och lossa ur 275 höbalar, drygt 3,5 ton (tror jag) inom loppet av ett dygn och det får man väl vara nöjd med. Hade ovärderlig hjälp i Linnea som hjälpte mig att lasta och lossa de två första lassen (188 balar). Sedan började jag bära upp allting på höloftet igår också, men det får bli lite åt gången för det tar en del på kroppen, inte minst den ojämna bärställning jag fick ha för att hålla balansen på trappan som inte har några räcken och jag är alldeles för snubblingsbenägen för att kunna slappna av när jag går upp och ner för trappan.

Sedan ett bra tag går hästarna ute om nätterna och står inne på dagarna, uppskattat av samtliga kan jag säga! De kommer in någon gång mellan 07-12 beroende på väder och vind och får sedan stå inne ett par timmar och vila innan diverse aktiviteter startas upp. Känns bra och rättvist. Idag kom de in vid 12.30-tiden och planen är nog att vänta en stund till innan ridning och allting blir aktuellt då solen steker på bra just nu.

Winnie 3 år gammal <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.