På gång på riktigt nu!

Mitt företag är äntligen inskickat för registrering och jag är bara helt hypad på livet kan man säga. Det har varit på gång länge men inte känt att det var läge innan allting ordnat upp sig med stall osv. Så med tiden blir det mer och mer häst och mindre och mindre vanligt jobb förhoppningsvis! Äntligen är det dags att sätta lite fart med det jag brinner för allra mest – utbildning, tävling, inridning och att lyckas matcha rätt ponny med rätt hem! Kommer att rikta in mig på ponnyer som ni kanske förstått (undantag finns såklart) och ha mina egna långtidsprojekt vid sidan av (Showman t.ex)… Det är inget försäljningsstall-liknande jag vill ha men med tiden så hoppas jag alltid kunna ha 1-2 hemma för tävling och försäljning som kanske inte är lika långa projekt som Showman. Han kommer att bli jättebra med tiden och allting är alltid till salu till rätt hem och rätt pris! Den som vill ha en lovande framtid med ungponny-SM och sådant roligt i både i dressyr och hoppning hade kunnat passa helt perfekt med honom!

När jag köpte Showman så var vi bara i början på februari men nu börjar vi ändå närma oss augusti och efter nyår är han ändå 4 år. Kanske inte lättaste åldern att sälja en ponny i men så länge de är trevliga och utbildade så kan man förhoppningsvis hitta ett fantastiskt hem ändå! Det är oavsett ett senare projekt, jag längtar mest tills dess att vi kan ut och tävla till våren! Och återigen intalar jag mig att en 3-åring är för ung då jag vill tävla lite också, samtidigt är det otroligt roligt att jobba med helt gröna hästar. Igår gjorde han klockrena galoppombyten på diagonalen på långa tyglar och det gjorde verkligen hela min dag. Så balanserad och härlig! Ska filma i morgon!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.