Det börjar bli ordning!

När man har varit i stallet exakt hela dagen och ändå inte vill åka därifrån. Har fortsatt att plocka upp saker, sätta i ordning, putsa av och fixa till! För varje dag som går så känns det verkligen som att vi kommer mer tillrätta och det är en väldigt härlig känsla. Idag har jag fått upp en whiteboard, spöhängare och en klocka! Ska bara köpa sådan ordentlig avdelningstejp till tavlan också så man kan göra raka och fina linjer (nörd) som inte suddas ut, sedan är jag nöjd med den biten också. Samt ska leta fram mina fina magneter från skyltmax.se som jag beställde i våras som äntligen också ska få flytta in med min logga på! Namnskyltarna ska ju också upp såklart!

Idag har det regnat hela dagen, så himla skönt och efterlängtat! Skulle filmat Showman idag men det hanns inte med för det hände 100 andra saker, tar det i morgon i stället!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.