Onsdag

Äntligen, äntligen regn som varar mer än i 15 minuter. Nu har det ändå droppat på ganska okej här i ett par timmar åtminstone och förhoppningsvis håller det i sig ett bra tag till! På dagens schema står att få ordning lite här hemma efter en kaotisk vecka där jag inte hunnit med att hålla efter där jag varit haha. Sedan ska Showman ridas och mamma ska filma en del! Utöver detta lite stallfix inkluderat stalljobb men även få upp lite fler täcken och annat. Sedan ska bilen få nya skor idag och därefter blir det nog en sväng till Dollarstore för att köpa lite nödvändigheter innan det är dags att ta kväll. En ganska lagom dag med andra ord!

Nasse ser lite frågande ut till sin nya kompis och dennes avsikter haha. Det går i alla fall super på betet, så skönt för honom!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.