Tisdag

Värmen tar kol på de stackars små liven men både idag och igår har man ändå kunnat skymta ett par moln på himlen, skönt det! Våra går ju ute på nätterna och kommer in på morgonen och får käka frukost inomhus, sedan brukar de få vila fram till lunchtid och då har jag jobbat med dem. Showman rids ju inomhus så där slipper man flugor och stekande sol men får stå ut med bastuliknande värme i stället. Jag gillar ju att komma upp och igång på morgonen och inte bli klar allt för sent och kunna ha lite kväll över med H som jobbar dagtid såklart.

Jag vill också passa på att säga att jag från och med i höst kommer kunna ta emot andras hästar, främst ponnyer hos mig för utbildning, träning, tävling eller vad som behövs! Alla hästarna jobbas mycket från marken för att sedan kunna ta med mig det arbetet upp på ryggen och få en trygg och avslappnad individ! För den intresserade är det bara att höra av sig för mer information – johannagrant@hotmail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.