Träning – check

Sista träningen på denna kursen avslutad. Idag har vi lärt oss att rygga samt att stanna för två tyglar. Utöver detta en hel del andra övningar att träna vidare med! Vi har med andra ord en hel del att jobba på och det har varit en fruktansvärt lärorik och inspirerande vår/sommar med allt ledarskap och all ridning. Snacka om att få ett nytt perspektiv på hela grejen man sysslar med. Lite repetition innan vila och när vi sedan tar upp ridningen långt fram i höst så har vi en hel del att fila på kan jag lova, men en hel del pusselbitar lär ju också ha fallit på plats! Det är en väldigt intelligent ponny jag fått tag på och det har självklart varit en fördel att jobba med en häst som inte har några tidigare erfarenheter alls utan som är en helt oskriven bok! Övningarna har varit nyttiga, lösgörande och stärkande kan man minst sagt säga för min 3-åring galopperar och samlar sig på långa tyglar alt. när jag longerar utan att ens blinka (eller att jag bett om det heller för den delen haha). Så häftigt och roligt att se! Jag längtar till hösten, helt klart! Fortsatta utbildningar får jag ta upp med Nasse sen tänker jag, fokus med Showman blir en hel del annat framöver!

2 thoughts on “Träning – check

  1. Du har ju förklarat lite om kursen och ”systemet” du lär dig nu tidigare och det har varit intressant att läsa! Om man själv skulle vara intresserad av att gå den, hur gör man då?
    Du kanske har sagt det men i så fall har jag missat

    1. Min tränare håller till här i mitten av Skåne, bor du i närheten och är intresserad så kan du kontakta mig så får du hans uppgifter. Smidigast är via min mail johannagrant@hotmail.com och jag säger det igen – det är så häftigt och det går inte ens att förklara innan man upplevt det själv tycker åtminstone jag och alla andra som tränat för honom som jag känner hehe!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.