Augusti

Showman har ju välförtjänt vila just nu, ska jobbas lite lätt och löshoppas någon gång till innan det är dags för 3-års men i övrigt känns han väldigt redo och bekväm med alla moment! Han fick i alla fall ställa upp lite framför kameran idag men knopparna blev ihopslängda på 5 minuter (katastrof är dom) och det var alldeles för mycket flugor. Anyway så blir det kul att kolla tillbaka på i framtiden när han musklat på sig och blivit mer vuxen i kroppen! Han är ju väldigt smäcker men har idag inte så mycket massa heller. Men wow den dagen när han är klar, han kommer bli SÅ snygg, verkligen min typ av häst!

4 thoughts on “Augusti

  1. Kan du inte göra ett inlägg/video när du knoppar? Eller kanske redan finns något gammalt om de? ?
    Skall på kvalitets visning med min 4-åring och kanske borde börja träna på knopparna, hehe..

    1. Ska bli, ska dock erkänna att jag vill bli bättre på att knoppa, lyckas aldrig få till det sådär skitbra som en del andra trots att jag övar och övar och övar… hmm..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.