Laddar inför 3-års

Skolan har dragit igång och jobbtiderna rullar in, känns otroligt skönt att hösten faktiskt är på gång. Vilken sommar det har varit, SÅ fantastisk och det känns verkligen som man har hunnit njuta av den. Lite mer bad i havet hade önskats om jag fått önska mig något mer, men i övrigt finns inget att tillägga! Hösten är mysig, vintern är enbart fruktansvärd på alla sätt och vis!

Sista inför 3-års ska fixas nu, allt ska stämmas av och katalogen har kommit ut. Det ska verkligen bli SÅ roligt. Showman är enda 3-åriga valacken och anledningen till att jag ställer upp med honom är främst för träning och för skojs skull, han ska ju varken gå som avelshingst eller få föl men det är roligt ändå haha! Men alltid kul med bedömning på en ponny som jag anser vara så fin såklart!

Nu ska jag bara få tag på någon som kan filma hela dagen åt mig, vill verkligen ha precis allting på film. Både för att själv lära mig men också för att ni som vill kan få se hur det går till och hur det har gått! 🙂

2 thoughts on “Laddar inför 3-års

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.