Showman redo!

Sådärja då får man väl säga att Showman är helt redo för kommande helgs uppvisning i alla fall. Supernöjd med dagens löshoppning där han visade på underbar spänst, hinderklokhet och fina språng! Idag höjde jag upp lite extra och första gången backade han av lite väl mycket men rättade sig perfekt till gången efter och hoppade väl! Därefter sänkte jag ner och han fick leka över en liten oxer som avslut och självförtroendeboost! Igår och idag har vi sprungit för hand också, mycket energi och han kan ju gå i sådan samlad galopp att han ibland faller över i det i stället för att öka på traven. Kommande vecka blir promenader, jogg och lätt, lätt arbete för att hålla muskler mjuka och i form. Har dessutom låtit de hoppade med flätade manar för att känna på det, mest för Showmans skull som vill ha saker på sitt sätt ibland, men han brydde sig inte alls som tur är! Nu har de halvflätor i alla fall för att hålla manen fint på en sida och sedan blir det knoppar i helgen såklart!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.