Livet och fina bilder!

Showman har vila, jag jobbar mest och utanför regnar det och är halv storm. Hösten är här och den är ändå mysig på något vis, när man får komma in efter en blöt kväll i stallet och hoppa in i duschen och krypa ner bland alla varma kuddar och fluffiga täcken. DET älskar jag! Emellanåt byts regnet ut mot den där härliga höstsolen och jag längtar efter en weekend i Göteborg där man kan ta det lugnt och göra absolut ingenting ett par dagar.

Tänk att för ett år sedan hade jag Winnie uppstallad i Ljungbyhed och stannade vid där varje dag efter jobbet och red innan jag tog bussen vidare mot Hörby och H. Jag hade inget körkort och pendlade alltså 4h varje dag med kollektivtrafiken till och från jobbet. Snacka om att livet lättat upp efter friheten med eget körkort men också eget stall! (<3) Jobbet ligger dessutom 4 min lugn promenad hemifrån och stallet 5 min med bilen, lite väl lyxigt när man tänker på det!

Förhoppningsvis flyttar Nasse snart ut på lösdrift med jämnåriga och får leva det hästliv han förtjänar, kvar i stallet blir Showman och Wille och i vinter blir det nog kanske enbart de 2. Skönt faktiskt men också lite tomt. Men jag mår så innerligt dåligt av kylan så det kanske är lagom trots allt. Fast en till ponny att trimma på hade gärna fått flytta in över vintern.

Förövrigt passade jag på att köpa 2 bilder på Showman från 3-årstestet som det snart kommer förstoringar på! Roligt minne. Fotade utav Yvonne Karlsson (c)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.