En vanlig höstdag

När det går 2 veckor mellan inlägget och det till och med känns konstigt att skriva på ett tangentbord så börjar man ju undra? Vad gör jag egentligen om dagarna? Och svaret är – absolut ingenting speciellt! Men varför kunde man då blogga så mycket förr i tiden? När jag var som mest aktiv så kunde jag skriva upp mot 15 (!!!!) inlägg om dagen och nu kan jag knappt klämma ut ett i veckan… vad hände där?

Jag jobbar i alla fall på som tusan som elevassistent/fritidspersonal på en skola 4 minuters gångavstånd hemifrån vilket är ganska så lyxigt får man väl säga. Sedan händer det inte alls mycket i stallet egentligen, Showman har vila en knapp månad till innan han ska sättas igång och Nasse går mest och äter hela tiden. Det finns dock människor som tjatar på mig att uppdatera här och jag kan väl verkligen hålla med om att det är riktigt tråkigt att den bara dött ut och sinat bort efter att man lagt så många timmar och år på allt detta.

Jag saknar detta men det är svårt att hitta motivation när man inte gör någonting speciellt heller så får väl ta mig en funderare och se vad jag kan hitta på. Nu för tiden jobbar ju jag och mamma mest om varandra också så det blir aldrig några filmer eller bilder heller direkt. Nog tjatat om det, lite nya bilder får ni från en härlig höstmorgon i stallet. Det är SÅ mysigt nu när det är kyligt och nästan frost på morgonen, behöver inte bli kallare än så här tycker jag!

2 thoughts on “En vanlig höstdag

  1. Skulle du kunna tänka dig att ta emot ett hingstföl storhäst och lära det allt du lärt dina grabbar? Eller tar du bara emot ponnysar? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.